BRANDING ADIDAS

Shapeboxing in Adidaswomen

 

 

Že nekaj časa, razmišljam, kako me ljudje vidijo navzven. Hmmm?

 

Dejansko ne dam nič na to, kaj si mislijo o meni. Ampak zadnje čase se pa zdrznem ob tem, ko me ta opiše pod: "Zaj***a.", oni pod: "Tough.", spet neko pod: "Res močna." Jaz pa trepetam in sem nežna dušica, ki lebdi, kot lokvanj na vodi. Zunanji vtis je enak mojemu notranjemu počutju?! - NOT! EVER! 

 

Ma ja, fight scena je tough. Je res. Ma ja, tudi jaz sem. Ampak obenem raznežena, mila, mehka, plesoča. To so besede, ki opisujejo moja čustva zadnje čase. Ha-ha! Nekako ne sovpada z vidikom zunanjih opazovalcev. Ke ne de?

 

Dejstvo je da, to kar mislimo, to smo. In jaz sem se spremenila. Zelo. Shapeboxing pa ostaja moja strast in ljubezen. Pa ga sedaj občutim na drugačen način. Nekaj časa se mi že motajo po glavi besede, ki predstavljajo novo rdečo nit Shapeboxinga. BOXING. POSITIVE. FEMININE.

 

BOXING - ker je to šport. Ker je to gibanje, ki osvobaja. Ker cel svet postaja adrenalinsko odvisen od tega športa. Ker je energija ob takšnem gibanju popolnoma čista. Ker ni omejitev. Ker gre za silovitost, za moč, za hitrost in eksplozivnost. 

 

POSITIVE - ker dvigne še tako črno misel nad oblake, tja ker črnih misli ni. 

 

FEMININE - ker ženstvenost poudarja tisto, po čemer hrepenijo moški. Ker ženska in moški predstavljata. JANG IN JING. Ker skupaj tvorita ravnotežje. Ker ženstvenost lahko poudarja samo prava ženska. Če pa je ženstvenost prepletena s športom (BOXING) in svežo energijo (POSITIVE), pa je formula zmagovalna. 

 

Medtem ko mineva vsakdanjik, rutina, na katero sem včasih zelo hvaležna, da jo sploh imam, včasih pa umiram od borbe ali jo speljati do konca ali ne. Navadno ta druga vairanta.  Ta čas se sile kozmosa odločajo ali mi bo priložnost naklonjena ali ne. In očitno so se odločile, da  mi pripada nova. Pokličejo me za sodelovanje z Adidaswomen. Iz danes na jutri, seveda. 

 

Ne razmišljam prav dosti. A ni to zanimivo?! Ker gre za Adidas, sem praktično pripravljena na vse. Temu se pa reče, brand building. Torej prijazno mi razložijo, naj pridem na fotkanje, kjer bom dobila novo kolekcijo in v zameno naredila brezplačen trening, ter ga podprla na vse možne domišljijo- izkoriščajoče-socialno- omrežne načine.

 

Game on. 

 

Hvala bogu se mi je moto peljal po glavi že kak teden prej. In ko je gospodična na drugi strani telefona prosila naj povem svoj moto, sem ga izstrelila kot iz topa: BOXING. POSITIVE. FEMININE. 

 

In sedaj imam doma Adidasovo tablo in Shapeboxing moto. Motivacija pa je spet na višku. 

 

Res je. Da se. Takrat, ko je glava edina, ki je še na površju, vsi ostali deli telesa pa težko vlečejo proti tlom, takrat, je treba samo vztrajati in razmišljati, kaj bi rad-a, dosegla v prihodnosti. 

 

Počasi mi bitka postaja všeč. 

 

Lets go. 

Post Scriptum: Na slikah je Lala, ki spremlja Shapeboxing že od svojega rojstva. Je tudi odgovorna za doberšen del druge besede v mot-u.