Shapeboxing GETAWAY

 

je namenjen pobegu iz vsakdanjika. Predvsem pa odklopu in potovanju v bolj oddaljene destinacije in oddihu, ki je vedno zelo aktivno obarvan. Vsak Kamp je obarvan v Shapeboxing stilu, kar pomeni, da se na vsaki destinacijii vklopimo s Shapeboxing treningi,  pa naj bo to Tajska v telovadnicah Tajskega boksa ali Kalifornija, torej v telovadnicah UFC-ja. 

 

Najbolj pomembno pa je, da so skupine izbrane oziroma namenjene tistim, ki jih druži Shapeboxing.

 

 

*Kite Surfing Kamp Neretva

 

Treningi Kite Surfinga na Hrvaškem ob ustju Neretve,  v luksuznem stanovanju in čudovitem okolju. 

Koncept dopustniškega treninga je ustvarjen z namenom, odklopa – pravilnega prehranjevanja in maksimalnega možnega treniranja, ki mu sledi poležavanje na plaži in kopanje, z raznimi dodatnimi družabnimi aktivnostmi. Vsak posameznik prejme  6 - 12 ur trenerstva s kite surf učiteljem. V ceno je vključen zajtrk in bivanje v luksuznem stanovanju. Cca 950 eur za en teden.


*Shapeboxing Kamp Tajska

Treningi s poudarkom na oblikovanju telesa in hujšanja, v luksuznem stanovanju in čudovitem okolju tajske. 

Koncept dopustniškega treninga je ustvarjen z namenom, odklopa – pravilnega prehranjevanja in maksimalnega možnega treniranja pod okriljem tajskih trenerjev in v konceptu tajskega boksa, Plavanja in trekinga, ki mu sledi poležavanje na plaži in kopanje, z raznimi dodatnimi družabnimi aktivnostmi, ogledi templjev in pohajkovanjem po tajski. Na koncu je cilj maksimalno oblikovano telo in izguba kg. Kamp traja dva tedna. Cena, ki vključuje spanje, prehrano in treninge s prevozom in turističnim vodičem je cca 2000 eur.

 

*Shapeboxing Kamp Poreč

 

Druženje na Ski -Liftu, je namenjeno wake-boardingu in smučanju na vodi. Odhod je zjutraj iz Ljubljane in zvečer nazaj. Cena cca 100 eur s prevozom in vstopnino.

 


 

Vas zanima več?

 

 

Naslov

Stegne 11

1000 Ljubljana