LICENČNO IZOBRAŽEVANJE


OPIS IN NAMEN PROGRAMA USPOSABLJANJA – specialni del – SHAPE BOXING:


V besedilu uporabljeni izrazi vaditelj, predavatelj in drugi izrazi, zapisani v slovnični obliki moškega spola,
so uporabljeni kot nevtralni za moške in ženske.


Cilj programa je usposobiti strokovne delavce, ki bodo vaditelji Shape Boxing vadbe samostojno na področju treniranja posameznikov in skupin v rekreativnem športu .


Vaditelji, ki bodo imeli ustrezna znanja s področja treniranja in motiviranja, bodo lahko učinkovito pomagali ljudem pri doseganju njihovih ciljev, preprečevanju poškodb in zniževanju dejavnikov tveganja.


Formalna podlaga v Sloveniji je  specializiran program usposabljanja pri pridobivanju SHAPEBOXING LICENCE in  njen predmetnik na eni strani. Na drugi strani je  del formalne podlage predmetnik in usposabljanje za splošne vsebine pri eni izmed zvez npr: ZKOTS, kot splošne vsebine in dodaten del kot TRENER BOKSA, TRENER KARATEJA, etc.. Po pogojih, ki jih za usposabljanje določa posamezna zveza.  Kandidat si lahko zvezo izbere sam ali po nasvetu SBTC.


Kot del formalnega usposabljanja je lahko že opravljena licenca na področju osebnega trenerstva oziroma skupinskih vadb v eni izmed zvez, ki jih podpira OKS. (FZS, AFP, GZS). Splošni del se izvaja, ko bo le-ta razpisan na ZKOTS oz. ko ga določena zveza razpiše. Ta program je posebej plačljiv po pogojih posamezne zveze in je del nujnega usposabljanja za nastop posameznika  kot samostojnega strokovnega delavca na področju SLO.  Za področje izven Slovenije je SHAPEBOXING LICENCA dovolj za opravljanje samostojnega delavca na tem področju, oziroma odvisno od regulativ, ki jih posamezna država tvori.


Želiš postati Shapeboxing trener tudi ti? Piši Tamari in odgovorila vam bo na vsa vaša vprašanja.


 

Piši 

Potrjeni licenčni trenerji - sezona 2018/2019:
 

  • SANELA ZUKANOVIČ
  • TAMARA SMONKER
  • ALINA SORČAN
  • NIKA ČEPIN
  • ANA VIDOŠ
  •  

 

 

Naslov

Stegne 11

1000 Ljubljana