PONUDBA

 

GIBALNA KLINIKA: 

 

Način, kako se gibamo, šteje! Kvalitetno gibanje in koncept gibalne klintemelji na treh glavnihdejavnikih. Moč, gibljivost, motorična sposobnost. Konsistenca in treniranje uma pa sta dodatni vrlini za kvalitetno življenje. Z raziskovanjem zabavnih in zanimivih gibov, se naša motorična kotrola in uporabnost drastično povečata, v vseh situacijah. Namen Gibalne Klinike je skozi različne programe pomagati posamezniku do večje sinhronizacije s svojim telesom.

Gibalna klinika zajema sklop različnih programov od katerih vsak posebej poudarja različne principe, ki temeljijo na znanstvenih spoznanjih in se ukvarjajo z različnimi področji, zato da lahko kot končni rezultat, izvajamo celostno obravnavo posameznika ali skupine. 

 

PROGRAMI zate:

 

⭐ TEMELJNI TRENING (BASE Moč & Gibljivost & Kondicija) - Vaje z lastno težo, aktivni in pasivni razteg, intervalni trening, animal flow, pliometrija... Vedno nekaj novega!

 

⭐UPORABNA GIBLJIVOST (functional mobility & FRC) - Aktiviraj vitalnost in osvoji gibalne vzorce, ugotovi svoj obseg gibljivosti v vseh sklepih in jih izboljšaj!

 

⭐ SHAPEBOXING (Kicboxing & MuayThai) - Kar od doma lahko osvojiš udarce in brce različnih tehnik borilnih veščin in si z njimi oblikuješ telo.

 

Ali pa se pridružiš naši skupini, na prostem v Šiški, SAMO V SEPTEMBRU: vsak torek ob 18.oo - 19:15,  ki je vedno polna energije in podpira nove člane!

 

⭐ QIgong - Glavni princip je usmerjanje pogleda na gibe. Pozornost je povezana z umom, dihanjem in telesom.


⭐ PRIZEMLJITEV (Dihanje in Meditacija) - Nauči se različnih dihalnih tehnik in treniraj usmerjeno meditacijo za zdrav um.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naslov

Stegne 11

1000 Ljubljana

00 386 40 88 44 79