TeamTamara Smonker, 36 let, dipl ekn., fitnes trener fzs, shapeboxing trener, power yoga inštruktor

Profesionalna osebna trenerka in avtorica licenčne vadbe Shapeboxing.

Njena duša je razpeta med umetnostjo, športom in šovbiznisem. Skozi vsa leta ostaja zvesta sama sebi in stvarem, ki jo veselijo. Sledi viziji, ki je nastala skozi njeno športno kariero in življenjsko pot. Danes je na prvem mestu trenerka Shapeboxinga in vodja trening centra v Ljubljani. Ker je večina ljudi v današnjih časih zelo ozaveščena z gibanjem, ima vsak trener še kako pomembno vlogo.

Glede na življenje, ki ga živimo, je obsedenost skrajnost, ki se izkorišča tudi pri športu. Kje je meja med ravnotežjem in skrajnostjo? Stvar posameznika, ki včasih ne prepozna točke, ki je najbolj primerna za njegovo telo. Tu nastopi trener, ki skupaj s posameznikom ugotavlja kaj so meje.
 

Leta 2010 je bila izbrana kot prva Slovenka za športni fotomodel na snemanje za globalno kampanjo Les Mills v Novo Zelandijo.  Po prihodu v Slovenijo izbrana še za ambasadorko za kampanjo EGO slim kjer je v sodelovanju z Ljubljanskimi mlekarnami med poročili poskušala čimveč sedečih povabiti k 30 sekundnemu gibanju.  Projekt je bil izbran za najbolj produktivnega na oglaševalskem sejmu SOF, kot izdelek odlične agencije LUNA TBA.

Poleg uspehov na področju fotomodela je izkušnje za treninge nabirala pri uspešnih borcih kot je Alistair Overeem, Lucien Carbin, Tajskem.


Reference

 


Te zanima osebni individualni trening s Tamaro? Želiš sestavo jedilnika? Ali bi želel individualno posvetovanje kako s pravo vadbo na pravi nači priti do željenih rezultatov? Ne odlašaj. Piši Tamari na spodnji kontaktni obrazec navedi vse, kar te zanima v zvezi z vadbo in z zdravim načinom življenja.

  

 


 

TRENER TAMI Smonker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  


 

TRENER NIKA Čepin

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

TRENER SANELA Zukanovič
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

TRENER VESNA Humar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


 

TRENER SIMONA Kotnik


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


 

TRENER ALINA Sorčan


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  


 

Naslov

Stegne 11

1000 Ljubljana