GIBANJE BREZ OMEJITEV - Delavnica

 

 

1. Se gibaš/treniraš, potem pa te preseneti en sam gib?


2. Vztrajno treniraš določeno disciplino, (tek, moč, boxing, plezanje) pa želiš povečati gibiljivost v določenih sklepih: Kolki, ramena...?


3. Te vedno 'matra' samo določen del 'vrat, koleno, križ?



 

Če je vsaj en odgovor DA, potem je ta delavnica zate!



 



GIBANJE BREZ OMEJITEV, je delavnica, ki jo pripravljam s srcem in strastjo, saj izhaja iz osnovnega cilja - ustvariti optimalno in funkcionalno telo za dolgoročno zdravje in dobro počutje.

 


REŠITEV: Pravilni gibalni vzorci in funkcionalna vzdržljijvost sklepov.


Izhodišča delavnice:


Locomotion: Locomotion je osnovni gibalni vzorec, ki določa naše sposobnosti gibanja in funkcionalnosti. Skozi dinamične vaje locomotiona bomo raziskovali načine, kako izboljšati vaše gibalne vzorce in povečati vašo mobilnost - gibljivost.


Flow: Flow predstavlja povezanost med telesom in gibanjem, kar omogoča tekoče in učinkovito premikanje v vsakdanjem življenju. Na delavnici se bomo osredotočili na razvoj te tekoče povezanosti skozi vaje, ki spodbujajo pretok energije in gibanja.


 

Funkcionalna gibljivost: S pomočjo koncepta PAILS (Progressive Angular Isometric Loading) in RAILS (Regressive Angular Isometric Loading).

Iz Functional Range Conditioning (FRC) bomo raziskali, kako povečati tvoj obseg gibanja in preprečiti morebitne poškodbe.


Biomehanika: Razumevanje biomehanike je ključno za optimizacijo vašega gibanja in preprečevanje poškodb. Skozi delavnico bomo razpravljali o osnovnih načelih biomehanike ter kako jih uporabiti za izboljšanje vaših gibalnih vzorcev.


 



Delavnica je zasnovana tako, da te usmeri in navduši, k doseganju svojega polnega potenciala gibanja in funkcionalne gibljivosti. 


Ne glede na to, ali si začetni-ca ali ne, boš na delavnici osvojil-a vse, kar potrebuješ, da dvigneš svoje gibalne sposobnosti na novo raven.

LOKACIJA:
Excel gym, Magistrova ulica 1., Lj.

DATUM:
Sob 23.3. 1o:oo - 12:oo

CENA:
40 eur
Delavnica + Neomejen dostop do spletnega tečaja iz iste vsebine


PRIJAVA