TRENING s Fokusarji

 

Pridobi izjemno telo in se nauči borilnih veščin

4 x 60 min  treningov s fokusarji

 

KAJ BOŠ DOSEGL-A S TRENINGOM FOKUSARJEV: 

 

1. Povečanje natančnosti udarcev:

Pri delu s fokusarji se bova osredotočali na ciljno točko in na določen del fokusarja. To pomaga izboljšati natančnost udarcev in usmerjenost.

 

2. Izboljšanje moči udarcev:

Fokusarji so običajno narejeni iz trdih materialov, ki absorbirajo udarce. Pri udarjanju boš razvijala moč in vzdržljivost mišic, kar posledično izboljša moč udarcev.

 

ŽELIM SVOJ TERMIN

 

3. Razvoj hitrosti in reakcijskega časa:

Delo s fokusarji - padi zahteva hitre in eksplozivne gibe. S treniranjem le-teh, boš razvila hitrost udarcev in reakcijski čas, kar je ključno pri borilnih veščinah.

 

4. Realistično simuliranje bojnih situacij:

Fokusarji lahko premikajo in simulirajo gibanje nasprotnika. To ti bo omogočalo, da se naučiš prilagajati svoje udarce in tehnike glede na gibanje nasprotnika, kar je ključno v resničnih bojnih situacijah. In tako boš ready tudi za življenjsko situacijo. 

 

5. Izboljšanje koordinacije in ravnotežja:

Delo s fokusarji zahteva dobro usklajenost med zgornjim in spodnjim delom telesa ter pravilno ravnotežje. To pomeni, da boš  razvijal-a koordinacijo in ravnotežje, kar je ključno za izvajanje tehnik borilnih veščin.

 

 

Over all, s tem mesečnim individualnim paketom Shapeboxinga, kot ključnega elementa, pa delo s fokusarji  prinaša še večjo učinkovitost in zabavo pri treniranju borilnih veščin ter oblikovanju telesa.

 

 

 

 

KDO TE BO USMERJAL IN MOTIVIRAL?

 

Tamara Smonker ima 24 let izkušenj na področju borilnih veščin in  vodenih treningov  je priznana trenerka v svoji panogi, predvsem zaradi: 

 

* Obsežnega znanja

Prilagodljiv pristopa 

* Učinkovitih metode treniranja 

* Strast do treninga

 

 

 

 

LOKACIJA: Šiška - Outdoor

TERMIN: Po dogovoru 

CENA:

1 oseba 160 eur 

2 osebi 180 eur (2x 90)

MESEČNI PAKET: 4x 60 min 

 

PRIJAVI ME