SPARIRANJE za povezanost in razvoj

 

 

Ko sem začela s treniranjem borilnih veščin, ni bilo ženskih trenerk. Takrat se nikakor nisem uspela pripraviti  do tega, da bi lahko z nekom resnično šla v borbo, pa čeprav samo za zabavo ali zmago.

 

Danes pa me misel na to veseli, in na nek način navdušuje! To, kar je v večini primerov videti kot moška disciplina, sem se odločila osvetliti povsem na nov način in sicer iz perspektive nežnejšega spola.

 

Če se postavim v tvojo kožo, te popolnoma razumem. Vem, da vstopiti v svet borilnih veščin ni enostavna odločitev.

 

Občutek, ko se znajdeš pred mislijo udarjanja ali še huje, pred samoobrambo, lahko povzroči mešane občutke. Zato je nastal Shapeboxing, ki uspešno osvaja srca in združuje že devet sezon.

 

 

DELAVNICA JE ZATE ČE:

 

* Želiš premagovati občutke strahu,

* odkriti moč, ki se skriva v tebi,

* se naučiti tehnik samoobrambe,

* kontrolirati svoje telo,

* obvladovati stresne situacije,

* premagovati stres,

* znati uporabljati silo, ko je to potrebno.

 

 

 

Odkar sem vključila osnove sparinga v naše treninge, vse vadeče žarijo od navdušenja! Zato sem zasnovala povsem nov pristop, ki odpira vrata ženskam, da tudi same odkrijejo neverjetne koristi tega procesa. Resnično sem prepričana, da ženske poudarjamo drugačne vidike in pristope kot moški.

 

 

Torej, kaj praviš? Si pripravljena narediti prvi korak? Ne dovoli strahu, da te ustavi. Namesto tega ga uporabi kot gorivo za svojo rast. Veselim se, da te spoznam na naši delavnici.

 

Psst, če slučajno že obiskuješ naše treninge, potem si seveda še bolj vabljena, da se preizkusiš v tej novi disciplini s super družbo.

 

 

 

 

Kaj te čaka:

 

* Samozavest: Skozi spoznavanje osnov zaščite in samoobrambe boš okrepila svojo samozavest in občutek varnosti. Te lastnosti bodo postale tvoja zaveznika v vsakdanjih izzivih. Z lahkoto boš stopila v ospredje in izrazila svoje mnenje.

 

* Spretnost: Naučila se boš osnovnih tehnik gibanja in napada, ki ti bodo pomagale izboljšati koordinacijo, gibljivost ter telesno kondicijo. 

 

* Odzivnost: Spariranje ti bo pomagalo razviti hiter odziv na različne situacije ter izboljšati tvojo sposobnost branja nasprotnika. Te veščine se bodo odražale tudi v tvojem vsakdanjem življenju, kjer boš sijala v trenutku, ko boš potrebovala pravi odgovor.

 

* Strategija: Skozi spoznavanje osnov taktičnega razmišljanja in strategije v boju, boš obogatila svoj fizični in mentalni svet. 

 

* Povezanost: Sodelovanje v parih bo okrepilo občutek povezanosti in timsko delo.

 

Pa ne skrbi, če ne boš želela uporabljati sile, je ne boš. Če ne boš želela sprejemati, sile je ne boš, samo toliko kot boš hotela sama! Vstopi v to izjemno dogodivščino, kjer boš odkrivala svoj notranji potencial ter pridobila veščine, ki bodo v tvojem življenju zaživele kot prava umetnost.

 

NE ZAMUDI PRVE DELAVNICE:

31.8. Četrtek ob 18:oo - Ljubljana Šiška

Obvezna oprema: Rokavice in povoji

CENA: 19 eur

Število mest omejenih

 

PRIJAVI ME!